House,
Altea

This vertical garden located inside a house in Altea runs along a wall from the garage floor to the top floor, located next to the main staircase.

The objective of this vertical garden is to flood the entire house with green, creating a visual connection from different parts of the home. Upon entering through the front door, residents and visitors are greeted by this magnificent garden, which brings a natural and revitalizing touch to the environment.

This project not only beautifies the interior space, but also reinforces the sense of continuity and nature in the architectural design of the home integrated with the landscaping of the outdoor area.

 

Mensaje enviado

Su mensaje se ha enviado con éxito.
Nos pondremos en conctacto lo antes posible (el plazo habitual es de 24/48 horas en días laborales de lunes a viernes)