Oñate Gynecological Clinic,
Alicante

In the renovation of the Oñate gynecological clinic in Alicante, we had the opportunity to bring nature to its reception. We took on the challenge of creating a preserved plant garden covering 4.30m² in a space where the pristine white of the walls dominated the environment.

This garden is not just a decorative element; it is a statement of how nature can coexist in harmony within modern, functional spaces, especially in areas where the installation of a natural garden is not feasible due to lack of access to a water supply.

The design incorporated the clinic’s logo, executed in wood and strategically illuminated, so that it would stand out against the green background. This choice added a warm and welcoming element to the reception area. The decision to locate the garden in this specific spot was motivated by the desire to provide a low-maintenance solution that would revitalize the space without the constant need for care.

Mensaje enviado

Su mensaje se ha enviado con éxito.
Nos pondremos en conctacto lo antes posible (el plazo habitual es de 24/48 horas en días laborales de lunes a viernes)