Owners community,
Valencia

In Valencia, a neighborhood community has taken a step forward in the renovation of its common space with the installation of a vertical garden of preserved plants in the entrance hall. This initiative, the result of the collaboration and commitment of all the residents, has not only aesthetically revitalized the area, but has also significantly improved the environmental quality of the space.
The vertical garden, designed with a careful selection of preserved plants, offers the beauty and greenery of nature without the maintenance requirements of a traditional garden. These plants, which do not require watering or direct sunlight, are ideal for the controlled environment of a community hall, providing a stunning visual impact without the hassle of constant care.

Mensaje enviado

Su mensaje se ha enviado con éxito.
Nos pondremos en conctacto lo antes posible (el plazo habitual es de 24/48 horas en días laborales de lunes a viernes)